+32 475/49.18.52 frankgruwez@hotmail.com

De mooiste hotspots voor het bekijken van zonsondergang aan zee

Hand in hand wandelend over het zachte zand, een koele bries door je haren en samen genieten van het prachtige uitzicht op de zon die langzaam in de zee zakt. Klinkt dat voor jou als de meest romantische avond die je maar kunt beleven? Boek dan eens een vakantiehuis Nederland voor jou en je partner om deze avond werkelijkheid te maken en bezoek een van de volgende hotspots voor de mooiste zonsondergang.

 

Tip 1: Vlissingen

Het rustige strand in het Zeeuwse Vlissingen leent zich uitstekend voor een romantische picknick of een strandwandeling. Of om heerlijk samen een duik te nemen in de verkoelende zee. In de buurt kun je tevens een vakantiehuis aan zee boeken. Zo kun je elke avond van je vakantie van die prachtige zonsondergang genieten!

 

Tip 2: Scheveningen

De pier van Scheveningen is een geweldige plek waar je volop activiteiten kunt ondernemen. Maar je kunt er ook in alle rust van elkaar genieten op het strand. Tip: Ga in de avond wat eten en blijf nog lekker natafelen bij de strandtent Barbarossa. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op de Noordzee en kun je zo lang mogelijk staren naar de zon die ondergaat in de zee.

 

Tip 3: Hoek van Holland

Het strand van Hoek van Holland is de afgelopen jaren veel veranderd en vooral vernieuwd, waardoor je er de hele dag kunt genieten. Het is niet voor niets dat deze plek niet alleen lokale bewoners, maar ook veel toeristen trekt. Er lekker veel gezellige strandtentjes met uitzicht op zee, zodat je de zonsondergang volop kunt beleven.

 

Tip 4: Ouddorp

Het badplaatsje Ouddorp op de kop van Goeree-Overflakkee is klein, maar fijn. Velen bezoeken het dorp vanwege het mooie en rustgevende strand. Een fijne, knusse omgeving voor jou en je partner om lekker tegen elkaar aan te kruipen en van die mooie zonsondergang te genieten.

 

Tip 5: Texel

Een vakantiehuis huren op Texel is altijd een goed idee. Je kunt er genieten van de mooie natuur, leuke musea bezoeken en natuurlijk naar het strand. Het Waddeneiland kent maar liefst 30 kilometer strand, dus er is keuze genoeg. Na een dagje zonnen, zwemmen, surfen of misschien wel kitesurfen kun je op Texel nog heerlijk blijven nagenieten op het strand. Wat dacht je van een heerlijke picknick tijdens een magische zonsondergang? Romantiek op en top!