+32 475/49.18.52 frankgruwez@hotmail.com

Beatelen met kredietkaart op je vakantie

Tijdens uw vakantie wilt u zich geen zorgen hoeven te maken om uw geldsituatie. Er is dan ook niets vervelender dan een pinpas die geblokkeerd wordt omdat u roodstaat, een pinpas die überhaupt niet werkt, of de diefstal van contant geld wat u vanuit Nederland had meegenomen. Om betaalproblemen tijdens uw vakantie te voorkomen is het raadzaam om vooraf de nodige maatregelen te nemen. Zorg er bijvoorbeeld met een buideltasje voor dat dieven niet bij uw geld kunnen komen. Het buideltasje hangt u namelijk tussen uw onderbroek en broek.

Bestel vooraf een handige kredietkaart

Met een handige kredietkaart is het mogelijk om nu uitgaven te doen, die u pas aan het eind van de maand hoeft te betalen. Niet alleen tijdens een vakantieperiode kan een dergelijke kredietkaart handig zijn, ook in Nederland gebruiken veel mensen een creditcard. Zeker als u plotseling voor onvoorziene kosten komt te staan kan een kredietkaart de uitkomst bieden. Het voordeel aan een kredietkaart is dat u niet eerst op uw loonuitbetaling hoeft te wachten, maar een aankoop direct kunt doen. De kredietkaart is bij verschillende instanties aan te vragen voordat u op vakantie gaat.

Online kredietkaarten met elkaar vergelijken

Voordat u een kredietkaart aanvraagt kunt u de kredietkaarten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo vindt u altijd de meest voordelige kredietkaart in uw situatie! Op internet vindt u handige overzichtswebsites, waarop alle kredietkaarten te vinden zijn. Let bij het vergelijken van kredietkaarten niet alleen op de kosten voor het gebruik van de kredietkaart, maar ook op eventuele limieten. Zeker als u de kredietkaart op vakantie wilt kunnen gebruiken is een hoge limiet niet altijd aan te raden. In het geval dat uw kredietkaart gestolen wordt tijdens uw vakantie, kunnen criminelen u veel geld afhandig maken.

Vakantiehuizen in Frankrijk

Een luxe vakantiehuis huren in Frankrijk? Kies voor Antistressvakantie