+32 475/49.18.52 frankgruwez@hotmail.com

Op vakantie met de baby? Vergeet de babyfoon niet

Ook op vakantie met een jong gezin is een babyfoon vaak een onmisbaar onderdeel van een geslaagd verblijf. Als gezin verblijf je meestal in een appartement of vakantiehuis, want hotelkamers zijn alleen handig met heel jonge baby’s. Zeer jonge baby’s slapen overal doorheen en zo kun je alsnog je gang gaan, zoals tv kijken met elkaar. De iets oudere baby heeft vaak toch meer rust en minder prikkels nodig om in slaap te kunnen vallen, daarom zijn appartementen met meerdere slaapkamers handiger tijdens een gezinsvakantie.

Babyfoons mét camerafunctie

De meeste babyfoon’s kennen een bereik van 30 tot 50 meter vanaf de bron. Dit betekent dat je ruimschoots voldoende ruimte hebt om buiten op het terras te zitten van de vakantiewoning bijvoorbeeld, terwijl je de kleine in bed hebt gelegd.

Het is fijn en een pre indien een babyfoon over een camerafunctie beschikt, zo hoor je niet alleen de geluiden, maar kun je echt een oogje in het zeil houden. Het merk Luvion biedt uitsluitend babyfoons met camera functie, en dat al tegen relatief heel voordelige prijzen. Voor zo’n 90 euro koop je al een Luvion.

Het fijne van een camerafunctie is niet alleen het monitoren, ook bij twijfels (zoals een lange tijd geen activiteit waargenomen uit de babykamer) bied je direct een kijkje in de babykamer; zo kun je zien dat je baby bijvoorbeeld diep in slaap is en dat het dus klopt dat je al een tijd niets gehoord hebt. Een babyfoon met camera is dankzij Luvion voor iedereen betaalbaar.